Zoek
Categorie├źn
  Menu Close

  Over ons - Chip Point Holland

  Welkom bij Chip Point Holland, uw betrouwbare partner voor dieridentificatie en registratieproducten. Wij zijn een modern en toonaangevend bedrijf, gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige identificatie- en registratieproducten voor huisdieren, zoals ISO-microchips, ISO-leestoestellen en Europese paspoorten voor gezelschapsdieren. Ons doel is om huisdiereigenaren, dierenartsen, dierenasiels, kennelhouders, pensionhouders en dierenorganisaties in Nederland te voorzien van de beste oplossingen op het gebied van dieridentificatie en -registratie.

  Ons verhaal
  Chip Point Holland is opgericht met het idee om dierenwelzijn en veiligheid te bevorderen. We begonnen als een klein bedrijf met een passie voor dieren en een visie om technologische innovaties te gebruiken voor het verbeteren van de levenskwaliteit van huisdieren en hun eigenaren. Door de jaren heen zijn we gegroeid en hebben we ons productaanbod uitgebreid om tegemoet te komen aan de groeiende behoeften van onze klanten.

  Onze toewijding aan kwaliteit en service
  Bij Chip Point Holland geloven we dat kwaliteit en klanttevredenheid hand in hand gaan. We werken nauw samen met betrouwbare fabrikanten om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en internationale certificeringen. Ons deskundige team van professionals staat altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor uw huisdieren en om al uw vragen te beantwoorden.

  Onze gebruiksvriendelijke webwinkel
  Om het winkelen voor dieridentificatie- en registratieproducten zo eenvoudig en plezierig mogelijk te maken, hebben we een gebruiksvriendelijke webwinkel ontwikkeld. Hier kunt u gemakkelijk door ons uitgebreide assortiment aan producten bladeren, gedetailleerde productinformatie vinden en snel en veilig uw bestelling plaatsen. We streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden, zodat u uw huisdieren zo snel mogelijk kunt voorzien van de juiste identificatie- en registratieproducten.

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen
  Bij Chip Point Holland zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid als onderneming om bij te dragen aan een duurzame en diervriendelijke samenleving. We zetten ons actief in voor dierenwelzijn en ondersteunen diverse dierenwelzijnsorganisaties en -initiatieven. Daarnaast streven we naar een minimale ecologische voetafdruk door milieuvriendelijke verpakkingen en duurzame bedrijfspraktijken te hanteren.

  Neem contact met ons op
  We nodigen u uit om onze webwinkel te bezoeken en meer te ontdekken over onze producten en diensten. Mocht u vragen hebben of meer informatie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze contactpagina