Zoek
Categorieën
  Menu Close

  Verzenden & Retourneren

  Bij Chip Point Holland begrijpen we dat je snel en zorgeloos je aankoop wilt ontvangen. Daarom zetten we ons in voor een efficiënte en betrouwbare verzending en retourprocedure. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt met betrekking tot verzenden en retourneren van producten bij Chip Point Holland.

  Verzenden

  • Verzendkosten: We bieden gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen vanaf €50,-. Voor bestellingen onder €50,- wordt een verzendkost van €4,95 in rekening gebracht.

  • Levertijd: Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 uur geplaatst en betaald zijn, worden dezelfde dag nog verzonden. In de meeste gevallen ontvang je jouw pakket binnen 1-2 werkdagen.

  • Internationale verzending: Chip Point Holland verzendt ook naar andere landen binnen de Europese Unie. De verzendkosten en levertijd variëren per land. Bekijk de verzendkostentabel op onze website voor meer informatie.

  • Track & Trace: Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je per e-mail een track & trace-code waarmee je de status van je pakket kunt volgen.

  Retourneren

  • Retourtermijn: Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan kun je het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Neem binnen deze termijn contact op met onze klantenservice om een retourzending aan te melden.

  • Voorwaarden: Het product dient in originele staat, ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Verder moet het product in de originele verpakking met alle bijbehorende accessoires worden geretourneerd.

  • Kosten: De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening, tenzij er sprake is van een defect of verkeerd geleverd product. In dat geval zal Chip Point Holland de retourkosten vergoeden.

  • Terugbetaling: Na ontvangst en controle van de retourzending, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op je rekening.

  • Garantie: Chip Point Holland biedt een garantie van 24 maanden op alle producten. Als je problemen ondervindt met een product binnen de garantieperiode, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zullen je helpen met het oplossen van het probleem of het product vervangen indien nodig.

  Heb je nog vragen over verzenden en retourneren bij Chip Point Holland? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We staan je graag te woord en helpen je verder.