Zoek
Categorieën
  Menu Close
  Terug naar overzicht

  Chip Point Holland lanceert nieuwe webwinkel voor dieridentificatieproducten!

  18 mrt. 2023

  We zijn verheugd om de lancering aan te kondigen van de nieuwe webwinkel van Chip Point Holland, dé one-stop-shop voor al uw dieridentificatie behoeften! Met deze innovatieve en gebruiksvriendelijke online winkel zijn we nog beter in staat om u snel, efficiënt en tegen een scherpe prijs hoogwaardige identificatieproducten te leveren.

  Onze nieuwe webwinkel biedt een breed scala aan ISO-microchips, ISO-leestoestellen en Europese paspoorten voor gezelschapsdieren, waardoor u gemakkelijk de juiste producten voor uw huisdieren kunt vinden en bestellen. We hebben de winkelervaring geoptimaliseerd om het navigeren en winkelen zo eenvoudig en aangenaam mogelijk te maken.

  Bij Chip Point Holland begrijpen we het belang van een uitstekende klantenservice. Daarom hebben we niet alleen de webwinkel zelf verbeterd, maar ook onze klantenondersteuning geüpgraded. Ons deskundige team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor uw huisdieren.

  Ter viering van de lancering van onze nieuwe webwinkel, bieden we tijdelijke kortingen op geselecteerde producten en diensten. Mis deze geweldige kans niet om de beste identificatie- en registratieoplossingen in te kopen tegen concurrerende prijzen.

  Wij nodigen u uit om de nieuwe Chip Point Holland webwinkel te bekijken en de verbeterde winkelervaring zelf te ontdekken. We zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met de kwaliteit en verscheidenheid aan producten die we aanbieden. Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze contactpagina.