Zoek
Categorieën
  Menu Close

  Trovan

  Trovan microchips vormen de basis voor de meest betrouwbare identificatie van uw huisdier. Ter grootte van een rijstkorrel wordt hij onder de huid geïmplanteerd en kan niet verloren gaan of verwijderd worden zoals een halsband, tag of tatoeage. 

  Registreer het ID-nummer (bv. bij huisdier-registratrie.nl) om bij vermissing van uw huisdier u de beste kans te geven tot hereniging. Wanneer de microchip wordt gescand door een dierenarts, dierenasiel of reddingscentrum, kunnen zij uw contactgegevens achterhalen door het microchipnummer van uw huisdier in te voeren op sites als bv. Chipnummer.nl 

  Met een microchip biedt u extra zekerheid dat uw huisdier met u wordt herenigd in geval van een natuurramp, diefstal of wanneer uw huisdier gewoonweg van huis wegloopt.

  Niet alle microchips zijn zo kwalitatief als die van Trovan

  • Leesbereik, leesgebied, leessnelheid
   De drie cruciale factoren. Zij bepalen of de "vinder" van uw huisdier met een compatibele chiplezer de microchip in één keer SNEL kan detecteren, of dat hij de chip mist. In deze drie opzichten zijn Trovan microchips de beste in hun klasse.
  • Biocompatibiliteit
   Alleen de glazen inkapseling biedt een ondoordringbare barrière die de elektronica in de capsule beschermt. Trovan microchips zijn ingekapseld in speciaal vervaardigd bioglas dat niet giftig is voor de dieren.
  • Duurzaamheid
   De glazen capsule van een Trovan microchip wordt met een laser verzegeld, een geautomatiseerd proces dat zorgt voor een nauwkeurige afdichting van de glazen capsule, waardoor de elektronica binnenin wordt beschermd.
  • Betrouwbaarheid
   Het gepatenteerde microchipontwerp van Trovan heeft slechts een derde van de verbindingspunten en componenten van conventioneel geassembleerde microchips. Minder verbindingspunten en componenten zorgen voor de hoogste betrouwbaarheid. Volledige automatisering tijdens de productie elimineert de menselijke factor in conventionele microchip assemblage processen en zorgt voor ongeëvenaarde betrouwbaarheid.

  Wanneer u om Trovan microchips vraagt, vraagt u om het beste voor uw dier!

  Sorteren op
  Tonen per pagina

  1.4x8.5mm ISO chip (1000x)

  1.4x8.5mm ISO FDX-B microchip, 1000 stuks. NL landencode. Voor gebruik bij alle kleine huisdieren (honden, katten etc.). Verpakking bevat 20 van deze microchips. Meest verkochte chips voor honden en katten! Voor meer informatie en bestellingen, bel: 06-53346124.

  1.4x8.5mm ISO chip (100x)

  1.4x8.5mm ISO FDX-B microchip, 100 stuks. NL landencode. Voor gebruik bij alle kleine huisdieren (honden, katten etc.). Verpakking bevat 20 van deze microchips. Meest verkochte chips voor honden en katten! Voor meer informatie en bestellingen, bel: 06-53346124.

  1.4x8.5mm ISO chip (20x)

  1.4x8.5mm ISO FDX-B microchip, 20 stuks. NL landencode. Voor gebruik bij alle kleine huisdieren (honden, katten etc.). Verpakking bevat 20 van deze microchips. Meest verkochte chips voor honden en katten! Voor meer informatie en bestellingen, bel: 06-53346124.

  1.4x8.5mm ISO chip (50x)

  1.4x8.5mm ISO FDX-B microchip, 50 stuks. NL landencode. Voor gebruik bij alle kleine huisdieren (honden, katten etc.). Verpakking bevat 20 van deze microchips. Meest verkochte chips voor honden en katten! Voor meer informatie en bestellingen, bel: 06-53346124.

  2x12mm ISO chip (1000x)

  2x12mm ISO FDX-B microchip, 1000 stuks. NL landencode. Voor gebruik bij alle kleine huisdieren (honden, katten etc.). Verpakking bevat 20 van deze microchips. Meest verkochte chips voor honden en katten! Voor meer informatie en bestellingen, bel: 06-53346124

  2x12mm ISO chip (100x)

  2x12mm ISO FDX-B microchip, 100 stuks. NL landencode. Voor gebruik bij alle kleine huisdieren (honden, katten etc.). Verpakking bevat 20 van deze microchips. Meest verkochte chips voor honden en katten! Voor meer informatie en bestellingen, bel: 06-53346124